ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

CASA DI VENETO

ΣΟΥΙΤΕΣ

Πολυτελείς Σουίτες

CASA DI VENETO

Το Ξενοδοχείο Casa Di Veneto βρίσκεται στην άνω Χερσόνησο και είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης στις 6 σουίτες μας, που συνδυάζουν την πολυτέλεια και την κρητική παράδοση. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου μας θα σας μεταφέρει στο παρελθόν σε αιώνες καθώς βασίζεται στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής. Ταυτόχρονα, επιλέξαμε τα ονόματα των σουιτών μας να βασίζονται στην αρχαία ελληνική μυθολογία και πιο συγκεκριμένα σε όλες τις θεές του Ολύμπου: Ήρα, Αφροδίτη, Δήμητρα, Εστία, Αθηνά και Άρτεμις.

Casa Di Veneto

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

Casa Di Veneto

Σουίτα Ήρα

2 ΑΤΟΜΑ

Στο Ολυμπιακό Πάνθεον της Ελληνικής Μυθολογίας, η Ήρα ήταν η σύζυγος και η μεγαλύτερη αδερφή του Δία. Ήταν η θεά του τοκετού και του γάμου. Η Ήρα ήταν γνωστή για τη ζηλότυπη και εκδικητική της φύση, κυρίως εναντίον των παραμόριων και των απογόνων του Δία.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 60 € - 80 €

Χερσόνησος, Κρήτη

Ανακαλύψτε την

Τοποθεσία

Αμμώδεις, ήσυχες παραλίες και αρχαία ερείπια δελεάζουν τους ταξιδιώτες να επισκεφθούν τη Χερσόνησο, η οποία στο παρελθόν ήταν το ρωμαϊκό λιμάνι της Κρήτης. Είναι ένα μέρος κατάλληλο για οικογένειες, καθώς προσφέρει πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

Η Χερσόνησος είναι γνωστός ως ο πιο οργανωμένος τουριστικός προορισμός στην Κρήτη. Είναι επίσης γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία, τις συνεδριακές υποδομές και τη φυσική ομορφιά των ακτών της.

Τοποθεσία

Casa Di Veneto

Εστιατόριο

Στο εστιατόριο μας μπορούμε να σας ετοιμάσουμε ένα ελαφρύ δείπνο ή μια εποχική σαλάτα, χρησιμοποιώντας φρέσκα και τοπικά υλικά με σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Casa Di Veneto

Καφέ Borgo

Στο εστιατόριο μας μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον απογευματινό σας καφέ συνοδευόμενο από ένα κουτάλι γλυκό, το κρασί σας ή ένα δροσιστικό ποτό συνοδευόμενο από απαλή μουσική και, αν θέλετε, ένα καλό κουβανέζικο πούρο.

elGreek